logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Blog

BMW en MINI specialist

Wij zijn BMW en MINI specialist. We beschikken over de originele BMW apparatuur en data als de dealer. Dat samen met onze goed opgeleide monteurs, zorgt ervoor dat uw BMW of MINI bij ons in goede handen is. Tevens bieden we gratis vergelijkbaar vervangend vervoer.

LEES MEER
BMW en Mini specialist
 

Met Nexdrive zijn we klaar voor de toekomst

Wij zijn er klaar voor, onze monteurs zijn NEN9140 gecertificeerd, de werkplaats is volledig uitgerust, laadpalen zijn geplaatst, laat die elektrische auto’s maar komen.

LEES MEER
Article Image 0
 

Autobedrijf Janssen in de Aftersales Magazine

Onlangs zijn wij geïnterviewd door het vakblad Aftersales Magazine, dit is geresulteerd in 3 pagina’s tekst en foto’s.

LEES MEER
Article Image 0
 

Autobedrijf Janssen sluit zich aan bij CarProf

Autobedrijf Janssen in Rijsbergen is sinds 1 februari aangesloten bij de landelijke garageformule CarProf. Maikel Janssen onderbouwt zijn keuze voor de landelijke garageformule: “U kent ons waarschijnlijk als uw vertrouwde autobedrijf, 1 april hebben wij ons 50-jarig bestaan gevierd.

LEES MEER
Article Image 0
 

Autobedrijf Janssen 50 jaar

We zijn dankbaar voor de afgelopen 50 jaar, de reis die we samen met ons team hebben mogen beleven en vooral voor het vertrouwen van u als klant. Op naar de volgende 50 jaar!

LEES MEER
Article Image 0
 

Peter 20 jaar in dienst

Feest! Onze monteur Peter is op 1 april 20 jaar bij ons in dienst. Een mooie mijlpaal, welke in deze tijd toch wel bijzonder is.

LEES MEER
Article Image 0
 

Showroom open op afspraak

Vanaf woensdag 3 maart mogen wij onze showroom gelukkig weer openen. Wij mogen u weer ontvangen op afspraak. Dus heeft u interesse in één van onze occasions, wilt u wat meer informatie of een proefrit maken?

LEES MEER
Article Image 0
 

Gratis accu controle

Een goede auto accu zorgt ervoor dat je altijd zonder zorgen op weg kan. Als je de contactsleutel omdraait, levert de accu stroom aan de startmotor, zodat deze kan draaien en ervoor zorgt dat de motor aanslaat.

LEES MEER
Article Image 0
 

Gelukkig nieuwjaar!

2020 is voorbij gevlogen. Voor velen van ons een bewogen jaar dat we niet snel zullen vergeten. Ook voor ons was het een bijzonder en spannend jaar met veel veranderingen.

LEES MEER
Article Image 0
 

Onze dienstverlening tijdens de lockdown

Werkplaats en verhuur geopend, showroom online.

LEES MEER
Article Image 0
 

Op zoek naar een nieuwe automonteur

Je hoopt eigenlijk dat die momenten nooit komen, maar toch hoort het er bij.

LEES MEER
Article Image 0
 

Bandenwisselweken! Winterbanden of misschien toch all-season banden?

Het is november, de winter staat voor de deur en het is dus weer tijd om de zomerbanden te wisselen naar de winterbanden.

LEES MEER
Article Image 0
 

Wassen en poetsen bij Autobedrijf Janssen

We zijn enthousiast jullie te kunnen vertellen dat we een dienst toe mogen voegen aan onze dienstverlening. We zijn een full-service autobedrijf en zijn per 1 oktober gestart met het wassen en poetsen van auto’s en bussen.

LEES MEER
Article Image 0
 

Feit of Fabel: Alleen bij een merkdealer behoud je het recht op fabrieksgarantie.

Fabel! Gelukkig maar. Want er is niets zo belangrijk als keuzevrijheid, je wilt als consument toch zélf bepalen waar je jouw auto naar toe brengt voor onderhoud en reparaties.

LEES MEER
Article Image 0
 

Feit of Fabel: E10 is hetzelfde als Euro 95

Fabel! E10 is weliswaar de vervanger van Euro 95, echter is deze brandstof niet hetzelfde. De brandstof Euro 95 is per oktober 2019 vervangen door E10, misschien heb je het daarom al gezien of zelf getankt. Wat is E10 nou eigenlijk? Lees verder, in deze blog leggen wij het je uit.

LEES MEER
Article Image 0
 

Kleine verbouwing wordt grote verbouwing..

Een aantal weken geleden zijn we begonnen aan een interne verbouwing. Aan de buitenkant niet zichtbaar maar intern een hele grote verandering.

LEES MEER
Article Image 0
 
Morgen Internet - Zorgeloos website