loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Open dagen op 2 en 3 juli

Nadat we in 2021 ons 50-jarig jubileum niet hebben kunnen vieren hebben we dit jaar 2 open dagen op de planning staan op zaterdag 2 en zondag 3 juli 2022. Deze dagen hebben we allerlei activiteiten en laten we graag zien wat we dagelijks doen. We nodigen u uit om gezellig even langs te komen.

Content Image 166

Uitleg en demo's

We laten u graag zien wat we dagelijks doen. Onze collega's geven een rondleiding ins ons bedrijf en er zijn diverse demo's in de werkplaats en poetsafdeling. Daarnaast geven we natuurlijk met veel plezier antwoord op al uw vragen.
 

Activiteiten

Laat u verrassen door de rondlopende goochelaar. Kom racen in één van de race-simulatoren, waag uw kans bij het reactie spel en kijk Formule 1 op groot scherm. 
 

Win mooie prijzen

Doe mee met de activiteiten en winacties en win mooie prijzen!ot scherm. 

Kinderactiviteiten

Er is voor de kinderen van alles te doen. Bedien de zwaailichten op één van de Wegenwacht voertuigen. Spring op de springkussens, race met de Disney Cars slotracebaan, een leuke goochelaar en gratis suikerspin.
 

Drankje en hapje

Onze barmedewerkers schenken een lekker drankje voor u in en Ad Oostvogels zorgt dat er een lekkere hap klaar staat. En natuurlijk trakteert Autobedrijf Janssen!
 

Goodiebag

U gaat weer naar huis met een goedgevulde goodiebag.


Heel graag tot ziens op zaterdag 2 juli of zondag 3 juli!

Morgen Internet - Zorgeloos website