logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Werkplaats > elektrische-en-hybride-auto-s

Elektrische en hybride auto’s

Elektrisch rijden is de toekomst. Wij verwachten dat het aantal elektrische voertuigen de komende jaren flink toe gaat nemen en hebben daarom vol ingezet om EV-specialist te worden. Vol energie zijn wij aan de slag gegaan om ons te verdiepen in de wereld van elektrische voertuigen, we hebben contacten met fabrikanten en diverse leveranciers van laadpalen en laadpassen. Onze monteurs zijn hiervoor opgeleid en in het bezit van de NEN9140-certificering. Hiermee hebben wij de meest actuele kennis in huis om reparaties, onderhoud en storingsdiagnose te kunnen uitvoeren aan elektrische voertuigen. De monteurs worden meerdere keren per jaar bijgeschoold en we werken met de meest recente apparatuur.

Er wordt veel verteld en geschreven over elektrische auto’s, er is minder onderhoud nodig dan bij een benzine- of dieselauto. Echter is het wel degelijk belangrijk dat de auto regelmatig en op tijd binnen gebracht wordt voor een onderhoudsbeurt. Hierbij wordt de auto middels een checklist op alle belangrijke veiligheidspunten gecontroleerd. Wij werken altijd via de fabrieksspecificaties en adviseren u dan ook om de onderhoudsintervallen zoals de fabrikant ze voorschrijft te hanteren.

Article Image 0
 
Article Image 1
 


Werkplaatsafspraak plannen?

Andere werkplaatsservices van ons

Autobedrijf Janssen heeft een geavanceerde werkplaats welke beschikt over de nieuwste technieken. Onze monteurs kunnen o.a. alle overige werkzaamheden voor u uitvoeren.

Morgen Internet - Zorgeloos website