loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Over Autobedrijf Janssen

In april 2021 bestond Autobedrijf Janssen 50 jaar. 50 jaar passie voor auto's, overgedragen van vader op zoon. De basis van ons autobedrijf is de werkplaats in combinatie met een mooie voorraad occasions in de showroom. Deze diensten zijn aangevuld met verhuur van bakwagens en 9-persoonsbussen, sleutelservice en het wassen en poetsen van auto's. We zijn ruim 50 jaar actief in Rijsbergen, we kennen onze klanten en zij kennen ons en dat vinden wij belangrijk. Het persoonlijk contact en heldere communicatie vinden we het állerbelangrijkste. 

In onze werkplaats werken we met verrschillende uitlees- en diagnose apparatuur. Voor een aantal merken zoals BMW, MINI, Volkswagen, Audi, Seat Skoda, Peugeot en Citroën beschikken we over originele apparatuur en data via pass-thru. Zo kunnen we bijvoorbeeld software updates uitvoeren, diagnose stellen, sleutels inleren en het digitaal service boekje bijwerken en programmeren in de auto. Daarnaast zijn we klaar voor de elektrificatie van het wagenpark. We zijn gecertificeerd, beschikken over de juiste gereedschappen en onze monteurs zijn opgeleid zodat ze precies weten hoe ze veilig aan uw auto kunnen werken.

Bij ons kunt u terecht voor alle voorkomende werkzaamheden in de werkplaats, werkzaamheden en advies betreft elektrische voertuigen, verkoop van jonge gebruikte occasions, verhuur van bakwagen en 9-persoonsbussen, sleutelservice, wassen en poetsen van uw auto. Kortom een totaalaanbieder op het gebied van mobiliteit, met ruim 50 jaar ervaring.

Maikel Janssen: “Wij bieden ouderwetse service, in een modern jasje.” Maikel staat met een team van 13 enthousiaste collega's elke dag klaar voor de beste service en kwaliteit. “Ik vind het belangrijk de ontwikkelingen te volgen in de werkplaats en op dealerniveau te kunnen werken. Door deze hoge standaard te combineren met goede service en heldere en eerlijke communicatie met onze klanten maken we echt het verschil.”

Autobedrijf J. Janssen B.V. is hét alternatief voor de merkdealer. Wij nodigen u van harte uit om kennis met ons te maken. Kom eens langs, de koffie staat klaar!

group
Gallery Image 6

SINDS
2023

Inmiddels zijn we aangesloten bij Carprof: garage voor alle merken én Nexdrive: specialist in elektrisch, hybride en what’s next? We zijn klaar voor de toekomst en hebben een vast team met geweldige mensen die elke dag met veel plezier voor u klaar staan. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem contact met ons op of kom gerust langs, de koffie staat klaar!

 

Gallery Image 5

SINDS
2020

Begin 2020 hebben we een grote verbouwing gedaan om met name de werkplaats en receptie helemaal up to date te maken. De werkplaats is hiermee uitgebreid met 2 werkplekken en de nieuwste technieken zijn geïnstalleerd. Zo zijn alle werkplekken voorzien van een haspelkabinet, zo heeft de monteur gemakkelijk 2 soorten olie, lucht, water en 12V laders bij de hand. Een nieuwe balanceermachine, uitlijnapparaat en diverse uitleesapparatuur (merk origineel) maken het nog nét iets leuker werken voor onze monteurs.

overons_img

SINDS
2018

In 2018 zijn de volgende grote stappen gemaakt en heeft Maikel het bedrijf volledig overgenomen. Samen met zijn vrouw Ilse en een geweldig team werd het bedrijf klaar gestoomd voor de toekomst. Er staat een mooi autobedrijf met moderne garage, een nette showroom met ruime voorraad jonge occasions, verhuur van auto’s en bussen en een poetsbedrijf. En een moderne, goed uitgeruste werkplaats waarin op dealerniveau wordt gewerkt.
 

We zijn inmiddels Erkend Duurzaam gecertificeerd en na wat aanpassingen en een verbouwing in 2020 is Maikel samen met zijn team weer helemaal klaar voor de toekomst.

 

Klik hier voor Dichterbij Magazine 2018

overons_img

SINDS
2007

Helaas is Jos in 2007 veel te vroeg overleden. Maikel Janssen is naar eigen zeggen “geboren tussen de auto’s”. Op 18-jarige leeftijd was er voor hem dan ook geen twijfel mogelijk; hij zou, samen met moeder Corry, het bedrijf van Jos voortzetten. Op dat moment had Maikel een opleiding tot automonteur achter de rug en was hij bezig met de opleiding voor bedrijfsleider MKB. Er brak een drukke tijd aan van werken én leren. Autobedrijf Janssen is in deze jaren gegroeid en verder ontwikkeld tot een duurzaam, onafhankelijk autobedrijf.

 

Klik hier voor BKZ nieuwsbrief 2010

overons_img

SINDS
2000

In 1999 heeft Jos een droom kunnen verwezenlijken, toen is hij samen met zijn vrouw Corry gestart met het bouwen van een nieuw bedrijfspand op industrieterrein De Waterman in Rijsbergen. In april 2000 wordt het bedrijf geopend en hier zijn we tot op de dag van vandaag nog steeds gevestigd.

Deze ruimte gaf de mogelijkheid om het bedrijf te kunnen blijven ontwikkelen, passend bij onze klanten en bij Rijsbergen.

 

Klik hier voor krant opening Ettenseweg 2000

overons_img

SINDS
1993

In het hart van Rijsbergen, de Van Oosterhoutstraat is Jos begonnen in een oude schuur. Later heeft hij het huis en deze schuur zelf gekocht en de schuur vernieuwd en een showroom bij gebouwd. De opening van de nieuwe showroom was in 1993. Een kleine twintigtal occasions stonden hier te pronken, de prijskaartjes variëren van zes- tot veertigduizend gulden. In de Van Oosterhoutstraat was het af en toe wat manoeuvreren om de garage te kunnen bereiken, maar Jos kende zijn klanten en een bezoekje was zeker de moeite waard.

 

Klik hier voor krantenartikel 1993

overons_img

SINDS
1971

In 1971 is Jos Janssen zijn garagebedrijf gestart in een garagebox in de Hogestraat. Deze garagebox bleek al snel te klein, de straat stond vol met zijn auto’s. Jos is toen een groter pand gaan huren, een schuur in de Van Oosterhoutstraat.
 

Na enige tijd is Jos ook APK keuringen gaan uitvoeren en op 1 januari 1979 is Autobedrijf J. Janssen ook aangesloten bij de branchevereniging BOVAG.
 

Onze Collega’s

Verkoper Edwin

Edwin

Verkoop

“Kom langs en ik geef u graag meer informatie en een eerlijk advies.” Met zijn jarenlange ervaring in het vak vertelt Edwin u maar wat graag meer over de aanschaf van een auto. “De koffie staat klaar en ik schenk graag een bakje voor u in”

Automonteur Peter

Peter

Eerste monteur, APK keurmeester en EV specialist

Peter heeft jarenlange ervaring en alle ontwikkelingen bij Autobedrijf Janssen meegemaakt. “Van personenauto’s tot bedrijfswagens, ik heb alles al voorbij zien komen. Ik keur uw auto nog steeds met veel plezier!”

Eigenaar Maikel

Maikel

Eigenaar

“Wij bieden service in de breedste zin van het woord. Autobedrijf Janssen is hét alternatief voor de merkdealer.” Maikel is op alle plekken in het bedrijf actief en het liefst overal tegelijk. Hij is continu bezig met alle technische ontwikkelingen.

Automonteur Davey

Davey

Eerste monteur, APK keurmeester, diagnose specialist en EV specialist

“Een storing in het motor management systeem? Ik vind het een uitdaging om deze storing op te zoeken en op te lossen.” Davey gaat gestructureerd te werk en is specialist in het werken met originele software en apparatuur.

Automonteur Gijs

Gijs

Eerste monteur, APK keurmeester en EV specialist

Gijs is een betrouwbare en ervaren kracht in onze werkplaats. Hij is altijd vrolijk en zorgt voor een gezellige sfeer. "Heeft u technische vragen? Ik maak graag even tijd om ze te beantwoorden."

Automonteur Quincy

Quincy

Eerste automonteur BBL

Quincy zit in zijn 3e jaar van de BBL opleiding tot eerste automonteur. Een gemotiveerde harde werker en is niet bang om zijn handen vuil maken. Samen hebben we een mooie toekomst in het vooruitzicht.

Administratie Ilse

Ilse

Administratie, Marketing, HR

“Samen met mijn collega’s doe ik mijn best u elke dag de beste service te bieden." Ilse zorgt ervoor dat achter de schermen alles geregeld is. “We vinden het belangrijk te blijven investeren in de kwaliteit van ons bedrijf en onze medewerkers.”

Automonteur Patrick

Patrick

Eerste monteur en APK keurmeester

Patrick is een ervaren allround monteur en fijne collega. “De beste zorg voor uw auto? Ik weet als geen ander wat hij nodig heeft!”

Receptionist Mitchel

Mitchel

Receptionist

Hij pakt het liefst de telefoon al vóórdat hij overgaat. Mitchel staat elke dag voor u klaar bij de receptie. “Door goed overleg komt u niet voor verrassingen te staan en hoop ik dat u tevreden bent over onze service.”

Detailer Lambert

Lambert

Autopoetser

“Met veel zorg en plezier laat ik uw auto weer stralen!” Lambert heeft jarenlange ervaring als autopoetser, en gaat secuur en netjes te werk. Met zijn grote passie voor auto’s staat hij garant voor kwaliteit.

Automonteur Max

Max

Eerste automonteur

Max is een enthousiaste allround automonteur. Ook voor bedrijfswagens en de grote klussen draait hij zijn hand niet om.

Receptionist Mike

Mike

Techisch receptionist

Een ervaren monteur die graag voor je klaar staat. Door zijn technische kennis en ervaring kan hij elke vraag beantwoorden en dat doet hij met veel plezier. "Graag tot ziens!"

Automonteur Stefan

Stefan

Eerste monteur en APK keurmeester

Stefan heeft jarenlange ervaring als automonteur en APK-keurmeester. "De diversiteit in auto's en klussen maken mijn werkdag elke dag weer een uitdaging” aldus Stefan.

Automonteur Roan

Roan

Eerste monteur

Roan is technisch specialist en volgt een HBO-opleiding, daarnaast werkt hij met veel plezier in onze werkplaats en ook de grootste klussen zijn voor hem geen probleem.

Vacature

Peter

Verkoper

“U bent van harte welkom in onze showroom.” Peter laat u graag onze ocassions zien, een of meerdere proefritten is geen enkel probleem. "Graag tot ziens!"

Gallery Image 15

Vacature

Wordt jij onze nieuwe collega?

Wil jij ook in dit rijtje staan? Je bent meer dan welkom! Kijk eens naar onze vacatures.

Morgen Internet - Zorgeloos website