logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Over Autobedrijf Janssen

Autobedrijf J. Janssen in Rijsbergen bestaat al ruim 45 jaar. In 1971 is Jos Janssen gestart in een garagebox in de Hogestraat. Nadat dit al snel te klein bleek zijn we verhuisd naar een groter pand in de Van Oosterhoutstraat. Hier werden de verkoop en reparatie werkzaamheden verder uitgebouwd.

Na enige tijd is Jos ook APK keuringen gaan uitvoeren en werd Autobedrijf J. Janssen ook aangesloten bij de branchevereniging BOVAG.

In 1999 zijn wij begonnen met het bouwen van een nieuw bedrijfspand op industrieterrein De Waterman in Rijsbergen, waar we nog steeds gevestigd zijn.

Deze ruimte gaf ons de mogelijkheid om het bedrijf te kunnen blijven ontwikkelen, passend bij onze klanten en bij Rijsbergen.

group
overons_img

SINDS
1971

In 1971 is Jos Janssen zijn garagebedrijf gestart in een garagebox in de Hogestraat. Deze garagebox bleek al snel te klein, de straat stond vol met zijn auto’s. Jos is toen een groter pand gaan huren, een schuur in de Van Oosterhoutstraat.
 

Na enige tijd is Jos ook APK keuringen gaan uitvoeren en werd Autobedrijf J. Janssen ook aangesloten bij de branchevereniging BOVAG.
 

overons_img

SINDS
1993

In het hart van Rijsbergen, de Van Oosterhoutstraat is Jos begonnen in een oude schuur. Later heeft hij het huis en deze schuur zelf gekocht en de schuur vernieuwd en een showroom bij gebouwd. De opening van de nieuwe showroom was in 1993. Een kleine twintigtal occasions stonden hier te pronken, de prijskaartjes variëren van zes- tot veertigduizend gulden. In de Van Oosterhoutstraat was het af en toe wat manoeuvreren om de garage te kunnen bereiken, maar Jos kende zijn klanten en een bezoekje was zeker de moeite waard.

 

Klik hier voor krantenartikel 1993

overons_img

SINDS
2000

In 1999 heeft Jos een droom kunnen verwezenlijken, toen is er gestart met het bouwen van een nieuw bedrijfspand op industrieterrein De Waterman in Rijsbergen. In april 2000 wordt het bedrijf geopend en hier zijn we tot op de dag van vandaag nog steeds gevestigd.

Deze ruimte gaf de mogelijkheid om het bedrijf te kunnen blijven ontwikkelen, passend bij onze klanten en bij Rijsbergen.

 

Klik hier voor krant opening Ettenseweg 2000

overons_img

SINDS
2007

Helaas is Jos in 2007 veel te vroeg overleden. Maikel Janssen is naar eigen zeggen “geboren tussen de auto’s”. Op 18-jarige leeftijd was er voor hem dan ook geen twijfel mogelijk; hij zou, samen met moeder Corry, het bedrijf van Jos voortzetten. Op dat moment had Maikel een opleiding tot automonteur achter de rug en was hij bezig met de opleiding voor bedrijfsleider MKB. Er brak een drukke tijd aan van werken én leren. Autobedrijf Janssen is in deze jaren gegroeid en verder ontwikkeld tot een duurzaam, onafhankelijk autobedrijf.

 

Klik hier voor BKZ nieuwsbrief 2010

overons_img

SINDS
2018

In 2018 zijn de volgende grote stappen gemaakt en heeft Maikel het bedrijf volledig overgenomen. Er staat een mooi autobedrijf met een nette showroom met ruime voorraad occasions, verhuur van auto’s en bussen. En een moderne, goed uitgeruste werkplaats waarin op dealerniveau wordt gewerkt.
 

We zijn inmiddels Erkend Duurzaam gecertificeerd en na wat aanpassingen en een verbouwing is hij samen met zijn team weer helemaal klaar voor de toekomst.

 

Klik hier voor Dichterbij Magazine 2018

Onze Collega’s

member1

Edwin

Verkoop

“Kom langs en ik laat u met veel plezier de mooiste auto’s zien. Mét een eerlijk advies.” Met zijn jarenlange ervaring in het vak verteld hij u maar wat graag meer over de aanschaf van een auto. “De koffie staat klaar en ik schenk graag een bakje voor u in”

member2

Gijs

Eerste monteur, APK keurmeester en diagnose specialist

Gijs heeft zich ontwikkeld tot technisch specialist met veel ervaring in zijn jonge carrière. Hij is altijd vrolijk en zorgt voor een gezellige sfeer. Heeft u technische vragen? Ik maak graag even tijd om ze te beantwoorden

Gallery_images003

Maikel

Directeur

“Wij bieden service in de breedste zin van het woord. Autobedrijf Janssen is hét alternatief voor de merkdealer.” Maikel is op alle plekken in het bedrijf actief en het liefst overal tegelijk. Hij is continu bezig met de technische ontwikkelingen.

Gallery_images003

Davey

Eerste monteur, APK keurmeester en diagnose specialist

“Een storing in het motor management systeem? Ik vind het een uitdaging om deze storing op te zoeken en op te lossen.” Davey gaat gestructureerd te werk en is specialist in het werken met originele software en apparatuur.

Gallery_images004

Peter

Eerste monteur, APK keurmeester en diagnose specialist

Peter heeft jarenlange ervaring en alle ontwikkelingen bij Autobedrijf Janssen meegemaakt. “Van personenauto’s tot bedrijfswagens, ik heb alles al voorbij zien komen. Ik keur uw auto nog steeds met veel plezier!”

Gallery_images005

John

Receptionist

“Ik sta graag voor u klaar, met eerlijke adviezen én een lach!” John is niet dagelijks aanwezig maar als hij er is brengt hij altijd een hoop gezelligheid met zich mee, een echte gangmaker.

member7

Ilse

Administratie, Marketing, HR

“Samen met mijn collega’s doe ik mijn best u elke dag de beste service te bieden." Ilse zorgt ervoor dat achter de schermen alles geregeld is. “Het is belangrijk te blijven investeren in de kwaliteit van ons bedrijf en onze medewerkers.”

member8

Renco

Eerste monteur, APK keurmeester, 4x4 specialist

Renco is niet vies van een geintje en van hard werken. Met jarenlange ervaring kan Renco terecht 4x4 specialist genoemd worden. “De beste zorg voor bijvoorbeeld uw Land Rover? Ik weet als geen ander wat hij nodig heeft!”

member9

Mitchel

Receptionist

Hij pakt het liefst de telefoon al vóórdat hij overgaat. Mitchel staat elke dag voor u klaar bij de receptie.“Door goed overleg komt u niet voor verrassingen te staan en hoop ik dat u tevreden bent over onze service.”