loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onze dienstverlening tijdens de lockdown

Werkplaats en verhuur geopend, showroom online.

Content Image 2
LAATSTE UPDATE: 21-12-2020 08:00u.

Werkplaats geopend.
Nederland is tot en met 19 januari in lockdown. Deze extra maatregelen zijn door de overheid genomen om de verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Tijdens de lockdown blijft onze werkplaats geopend om uw mobiliteit te garanderen. Onze werkplaats valt onder de categorie: essentiële winkels, om te zorgen voor mobiliteit en veiligheid. Wij hebben diverse maatregelen genomen om het brengen en ophalen van uw auto veilig te laten verlopen. Heeft u dus een afspraak voor reparatie, onderhoud, bandenwissel of APK? U bent meer dan welkom, wij staan voor je klaar! Onze receptie is ook nog steeds telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Verhuur geopend.
Naast de werkplaats kan ook de verhuur van onze bussen en bakwagen nog steeds doorgaan. Dus heeft u een reservering gemaakt? Dit gaat zoals gebruikelijk door, ook zijn wij bereikbaar voor het maken van een nieuwe reservering. Bij het ophalen en terugbrengen van de voertuigen worden de RIVM richtlijnen in acht genomen.
Wij zijn geopend volgens de reguliere openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag 2 januari zijn wij de hele dag gesloten. 

Showroom gesloten. 
Onze showroom is tijdens de lockdown helaas gesloten. Wel zijn Maikel en Edwin, onze verkoopadviseurs online bereikbaar. U kunt de auto’s die in onze showroom staan allemaal bekijken op onze website. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn gewoon bereikbaar via: telefoon (076-5962323), e-mail (info@autobedrijfjanssen.com) en WhatsApp (06-25415569). Ook videobellen is mogelijk om zo nog meer van de auto te kunnen zien. Daarnaast is het mogelijk een afspraak te maken voor een proefrit aan huis. Onze verkoper komt dan vrijblijvend bij u langs met de auto van uw keuze en u kunt een proefrit maken. Daarnaast vertellen we meer over de auto en laten we alle opties zien. Whatsappen en een proefrit aan huis kan 7 dagen per week tussen 8.00 en 21.00 uur. 
Wij willen u wijzen op de volgende punten:
• Het dragen van een mondkapje in ons bedrijf is verplicht.
• Wij houden altijd minimaal 1,5 meter afstand.
• Wij hanteren binnen ons bedrijf strenge richtlijnen ten aanzien van hygiëne.
• Heeft u een afspraak gepland staan, maar gaat u liever niet de deur uit? Neem dan contact met ons op.
• Wij kunnen uw auto bij u komen ophalen of we kunnen in overleg de afspraak op een later moment laten doorgaan.
• Heeft u een afspraak gepland staan en heeft u klachten zoals verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, vragen wij u uw afspraak te verzetten.
• Wij proberen de afspraken met wachtende klanten zoveel mogelijk gespreid te plannen. Indien u bij ons wacht tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden, vragen wij u gepaste afstand te houden tot eventuele mede-wachtende. Hiervoor hebben we meerdere zitplekken ingericht.

Mocht er iets veranderen in onze dienstverlening zullen wij dit z.s.m. communiceren. Wij wensen u veel gezondheid en sterkte toe in deze moeilijke tijd. Zorg goed voor u zelf en elkaar!
 
Morgen Internet - Zorgeloos website