loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Op zoek naar een nieuwe automonteur

Je hoopt eigenlijk dat die momenten nooit komen, maar toch hoort het er bij.

Content Image 2
Je hoopt eigenlijk dat die momenten nooit komen, maar toch hoort het er bij. Afgelopen week vertelde één van onze monteurs dat hij een carrièreswitch gaat maken. Niet omdat hij het niet naar zijn zin heeft bij ons (gelukkig!), maar omdat hij nét even iets anders wil gaan doen. Balen! Voor ons dan, maar tegelijkertijd zijn we blij voor hem en gunnen we hem het allerbeste. We vinden het juist belangrijk dat je blijft investeren in jezelf, en bij twijfel: doen! Zodat je nooit spijt krijgt van iets wat je niet geprobeerd hebt.
 
Maar goed, tegelijkertijd begint voor ons weer een zoektocht naar een nieuwe monteur! Naar een enthousiaste collega die past in ons gezellige en diverse team. We gaan hier niet opsommen wat we zoeken in deze nieuwe collega, dat kun je allemaal hier vinden. Maar wat is nou een goede reden om te willen werken bij Autobedrijf Janssen? Wij denken dat die redenen er best een aantal zijn.
 
Om te beginnen met de gezellige vrijdagmiddagborrel, de bedrijfsfeestjes en uitjes. Elke vrijdag kun je aansluiten voor een drankje met een hapje. Daarnaast gaan we jaarlijks in april iets leuks doen met het hele team, de zomer luiden we in met een gezellig BBQ, sinterklaas wordt niet vergeten en ook kerst wordt gevierd samen met ons hele team én aanhang. Niets verplicht, maar het is toch iets wat je niet wilt missen.
 
Daar tussenin wordt er dan ook nog gewerkt. En dat doen we in onze nieuwe werkplaats, welke we afgelopen jaar compleet vernieuwd hebben. 6 Stertil Koni bruggen en nieuwe werkplaatsinrichting zijn geplaatst. Daarnaast hangen er 3 haspelkabinetten zodat je per 2 bruggen alles bij de hand hebt: acculaders, 2 soorten olie, koelvloeistof, elektra, perslucht en water. De vloer is voorzien van een nieuwe coating en onze opslagruimte is uitgebreid. Daarnaast werken we met de nieuwste technieken. We beschikken over diverse originele test- en diagnose apparatuur voor de VAG-groep, PSA en BMW/Mini, met daarbij toegang tot technische data via pass-thru: bijvoorbeeld elektrische schema’s en software updates. Daarnaast hebben we diverse universele uitleesapparatuur, de Bosch KTS, Snap-On Modus Ulta en Autologic.
 
Zou je het leuk vinden om ook als Wegenwacht monteur op pad te gaan? Niets is verplicht, maar dat is wel mogelijk. Wij zijn partnerbedrijf van de ANWB wegenwacht. Lees meer hierover in de vacature.

 
Hoe zien wij de toekomst? Dat is wellicht ook iets wat jou als monteur bezig houdt. We hebben een jong en fris wagenpark waarmee we de komende jaren verzekerd zijn van voldoende doorgangen in de werkplaats. We hebben bewust gekozen om ook de leaseauto’s van onze vaste klanten te doen, maar we laten ons niet sturen. We vinden kwaliteit nog altijd veel belangrijker dan kwantiteit. Daarnaast zijn we klaar voor de verandering van aard en complexiteit van reparatie en onderhoud, door de investeringen in diverse apparatuur en software zijn we up-to-date en we vinden het belangrijk hierbij voorin mee te lopen. We zijn klaar voor de elektrificatie en onze monteurs zijn gecertificeerd. Al zal deze verandering de komende jaren in onze werkplaats nog niet in grote getalen zijn. We zijn ervan overtuigd dat er ook op langere termijn ruimte behoefte blijft aan goede technische bedrijven en mensen en zien onze toekomst dan ook positief in! In plaats van dat we de toenemende behoefte aan gemak bij de eindgebruiker als bedreiging zien, is dit juist een kans omdat we ons als bedrijf vooral op het gebied van service willen onderscheiden. We zijn flexibel maar bovenal een solide bedrijf en samen met ons team durven we de toekomst aan. Wil je hier meer over weten? Kom gerust eens langs om hier samen over te praten.
 
We vinden communicatie en overleg met elkaar heel belangrijk. Dagelijks ad-hoc communicatie en korte lijnen. Maandelijks een werkoverleg tijdens de lunch met lekkere broodjes en jaarlijks een functioneringsgesprek, waarbij we vooral ook jouw ervaringen en behoeftes belangrijk vinden. Je hebt het wellicht eerder al gelezen maar wij van Autobedrijf Janssen vinden het belangrijk dat iedereen in zichzelf kan investeren. Daarom bieden we je een persoonlijk opleidingsplan, hierbij maak je een ingangstest zodat je op jouw niveau 4 cursussen per jaar kunt volgen. Zijn er andere trainingen of activiteiten waaraan je graag deelneemt? Laat het ons weten! Wellicht is de AMT Diagnose Bootcamp wel iets voor jou? Bijna alles is mogelijk.
 
Nog even in het kader van “bijna alles is mogelijk” dat geld ook voor jouw contract en uren. De balans tussen werk en privé is belangrijk, want als jíj lekker in je vel zit hebben wíj daar ook plezier van. Een fulltime werkweek? Graag! Maar aangepaste uren is mogelijk, geef vooral aan wat je zou willen, dan zoeken we samen naar een passende vorm.
 
Heb je nou interesse of ken je iemand die wellicht bij ons past? Neem eens vrijblijvend contact op, of loop gewoon eens binnen voor een rondleiding in onze werkplaats.
Ga hier naar de volledige functieomschrijving.
Morgen Internet - Zorgeloos website