loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Autobedrijf Janssen sluit zich aan bij CarProf

Autobedrijf Janssen in Rijsbergen is sinds 1 februari aangesloten bij de landelijke garageformule CarProf. Maikel Janssen onderbouwt zijn keuze voor de landelijke garageformule: “U kent ons waarschijnlijk als uw vertrouwde universeel autobedrijf, 1 april hebben wij ons 50-jarig bestaan mogen vieren. Sinds kort mogen wij ons ook CarProf noemen, hiermee blijven we het vertrouwde en universeel autobedrijf in Rijsbergen maar kunnen we nog nét iets meer bieden. Door ons aan te sluiten bij CarProf maken wij ons klaar voor de toekomst.”

Content Image 2

Voor alle automerken

Naast onderhoud bieden we ook APK, reparaties, diagnose, softwareaanpassingen, verkoop van occasions, poetsservice en schadeherstel voor alle merken. We werken met orignele of A-merk onderdelen en kunnen vanaf nu een garantie van twee jaar bieden op reparaties in onze werkplaats. Onze monteurs zijn opgeleid om onderhoud en reparaties uit te voeren aan alle auto’s, ook hybride en elektrisch. De werkplaats beschikt over de meest moderne apparatuur en data. Middels CarProf kunnen we ook verschillende lease mogelijkheden aanbieden en zo hebben we als Autobedrijf Janssen alles onder één dak. Inmiddels weten onze klanten in de regio ons gelukkig goed te vinden. We bieden standaard hoge kwaliteit, daarmee zijn we een goed alternatief voor de merkdealer.
 

Kennis en service staan bovenaan

Maikel verteld vol enthousiasme verder: "Wij zijn een goed alternatief voor de merkdealer. In de werkplaats hebben we een hoge standaard, onze monteurs zijn gedreven en hebben ruime kennis. En ze zetten zich in om middels minimaal 6 cursusdagen per jaar zich verder te ontwikkelen. De cursussen zullen vanaf nu voor een deel ook gevolgd worden bij Tech360, via CarProf. Het is belangrijk om klaar te zijn voor de toekomst van de nieuwe generatie auto’s, we zijn dan ook volledig ingericht om ook te kunnen werken aan hybride en elektrische auto’s. Ik vind het zelf belangrijk dat we de juiste en nieuwste data en apparatuur hebben, zo hebben we voor een aantal merken ook de originele apparatuur en software. We werken natuurlijk volgens de hoge CarProf-eisen. Daarnaast staat persoonlijk contact voorop, alles wat we doen wordt overlegd met onze klant en hierbij leggen we zoveel mogelijk uit.”

Waarom CarProf?

We hebben dit jaar de aansluiting gezocht bij CarProf, een formule waarbij we de baas blijven in eigen tent maar toch ondersteund worden waar nodig. De veranderingen in de markt gaan snel, grote partijen maken afspraken met elkaar, wij doen het goed en de uitdaging blijft dat we als universeel niet buitenspel gezet worden. Door aan te sluiten bij een grotere partij staan we sterker kunnen we mee met alle veranderingen in de markt. Één van de belangrijkste redenen van deze aansluiting is dan ook dat we op deze manier voor meer verschillende leasemaatschappijen mogen werken en hiermee de zakelijke rijder, maar ook de private lease klanten kunnen blijven bedienen. Want de service die we u graag willen bieden moet beschikbaar zijn voor iedereen.
 

Over CarProf

CarProf is een garageformule van Alliance Automotive Group en verbindt universele autobedrijven met elkaar onder één landelijke paraplu. CarProf onderscheidt zich van andere formules. Bij CarProf zijn alleen autobedrijven uit het hogere segment aangesloten. Anders gezegd: (ex-)dealerbedrijven, erkend reparateurs, maar vooral professionele universelen autobedrijven. Alle automerken van alle leeftijden zijn welkom bij CarProf. Klanten kunnen rekenen op de hoogste service voor een betere prijs, met behoud van fabrieksgarantie. De vakkundige monteurs werken met moderne uitleesapparatuur, de juiste technische informatie en A-merkonderdelen. Klanten krijgen vooraf heldere offertes en naderhand uitleg over het werk dat aan de auto is uitgevoerd. Naast de standaard garantie van 24 maanden op onderdelen en arbeidsloon biedt een CarProf autobedrijf ook een voordelige 24/7 internationale pechhulp. Een aantal vestigingen waaronder Janssen in Rijsbergen biedt daarnaast services als private lease en elektrische laadpalen.

 

Bent u nieuwsgierig of wilt u graag meer informatie? Neem contact op of kom langs, we vertellen u graag meer.

Morgen Internet - Zorgeloos website