loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Met Nexdrive zijn we klaar voor de toekomst

Wij zijn er klaar voor, onze monteurs zijn NEN9140 gecertificeerd, de werkplaats is volledig uitgerust, laadpalen zijn geplaatst, laat die elektrische auto’s maar komen. En dat was nou precies ons punt, hoe vertellen we aan onze omgeving dat een elektrische of hybride auto bij ons in goede handen is? Daarom hebben we gekozen voor NexDrive. Een landelijk netwerk wat erkenning biedt, technische ondersteuning in de werkplaats, opleidingen en ondersteuning op marketing gebied, zoals NexDrive het zelf omschrijft: service network for next generation cars. Door onderdeel te worden van NexDrive zorgen we ervoor dat we ons kunnen profileren als EV-specialist.

Content Image 2

We zien dat de toekomstvisie van NexDrive aansluit bij onze eigen visie, Maikel deelt waarom hij voor deze stap heeft gekozen: “Wij zijn en blijven Autobedrijf Janssen en we blijven de service bieden die u van ons gewend bent. Met de NexDrive erkenning laten we zien dat we volledig ingericht zijn om onderhoud en reparatie aan elektrische en hybride voertuigen te bieden aan onze klanten. Dit betekend dat de werkplaats is voorzien van de juiste apparatuur, inrichting, de nieuwste software en heel belangrijk: goede beschermingsmiddelen voor onze monteurs. Net als bij de door fossiele brandstof aangedreven auto’s hebben wij als universeel garagebedrijf toegang tot alle software, storingsinformatie en originele onderdelen van ieder merk auto. Dus ook de fabrieksgarantie blijft gewoon behouden!”

Zo zijn we klaar voor de vraag van morgen. En omdat de markt snel en continu ontwikkeld wordt de kennis van onze monteurs up to date gehouden met een persoonlijk opleidingstraject. De NEN-certificering wordt up to date gehouden en bij het werken aan elektrische voertuigen staat altijd de gezondheid en veiligheid van onze mensen voorop.

De belofte van NexDrive én Autobedrijf Janssen:

- Behoud van fabrieksgarantie
- Experts in alle merken
- Modernste elektrische apparatuur
- Altijd up-to-date software
- Continu bijgeschoolde autotechnici
- Specialist in gecombineerd onderhoud aan hybride voertuigen
- Service van uw vertrouwde garagebedrijf


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op of kom eens langs, wij vertellen u graag meer!

Morgen Internet - Zorgeloos website