loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Eerste autotechnicus en APK-keurmeester

Toe aan een nieuwe uitdaging? Kom eens langs bij Autobedrijf Janssen in Rijsbergen, wij zoeken een enthousiaste eerste automonteur. In onze universele werkplaats is geen dag hetzelfde, we bieden een grote diversiteit aan auto’s en opdrachten. Dat gecombineerd met een gezellig en enthousiast team maakt dat wij bij Autobedrijf Janssen elke dag met veel plezier naar ons werk gaan.

man

Eerste automonteur en APK-keurmeester

Toe aan een nieuwe uitdaging? Kom eens langs bij Autobedrijf Janssen in Rijsbergen, wij zoeken een enthousiaste eerste automonteur. In onze universele werkplaats is geen dag hetzelfde, we bieden een grote diversiteit aan auto’s en opdrachten. Dat gecombineerd met een gezellig en enthousiast team maakt dat wij bij Autobedrijf Janssen elke dag met veel plezier naar ons werk gaan.

Wat ga je doen?

In deze functie voer je zelfstandig APK-keuringen en onderhoud uit aan auto’s (en bussen) van alle merken. Daarnaast bestaat het werkaanbod uit een grote diversiteit van reparaties. Ook het op- of inbouwen van accessoires behoort tot de mogelijkheden.

Als je zou willen kun je worden opgeleid tot Wegenwacht monteur zodat je namens ons als partnerbedrijf pechhulpverleningen kunt verrichten voor klanten onderweg. Dit is echter geen must.
 

Waarom werken bij Janssen?

- Geen dag is hetzelfde, je staat niet telkens opnieuw hetzelfde beurtje uit te voeren maar krijgt zoveel afwisseling als jij zelf wil, het werkaanbod is breed en flexibel.

- De ontwikkelingen in de autotechniek gaan hard en bij ons krijg jij de mogelijkheid verder te ontwikkelen, op de manier die bij jou past, alles is mogelijk.

- In onze werkplaats zien we ook regelmatig hybride en EV voertuigen, daarom vinden we het belangrijk dat jij je ook hierin kunt ontwikkelen.

- Verzekerd zijn van een toekomst in het autovak? Dat willen wij ook! Ons bedrijf is hier klaar voor, dus wij zorgen hiervoor.

- Wij bieden jou een werkweek en aantal uren die passen bij jouw privé situatie, 5 of 4 dagen werken is beide mogelijk.

- Uitdaging is één, maar natuurlijk is de beloning ook belangrijk. Wie bieden een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. En natuurlijk regelmatig een feestje en leuke uitjes met het hele team.

 

Wat vragen wij je?

Je bent een ervaren en enthousiaste automonteur en bent collegiaal en behulpzaam. Je leert graag over nieuwe technieken en werkzaamheden. Je kunt goed zelfstandig werken.

Je bent in het bezit van APK 2 lichte voertuigen of je hebt zin om deze op korte termijn te behalen.

Met jouw kennis, kunde en passie voor auto’s zorg je ervoor dat iedere auto waar je aan werkt de werkplaats weer in perfect conditie verlaat. Hierbij is nauwkeurigheid gewenst.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Autobedrijf Janssen biedt je een veelzijdige baan met veel vrijheid en inbreng binnen de werkplaats. We bieden je een leuke uitdaging met veel afwisseling. Geen dag is hetzelfde door de diversiteit aan auto’s en merken. Onze werkplaats is ook verzekerd van doorgangen van de nieuwste auto’s.

Onze moderne werkplaats is up-to-date en voorzien van olie, lucht, elektra en water bij iedere werkplek en diverse originele en universele test- en diagnose apparatuur.

Een praktijkgericht opleidingsplan, maatwerk op jouw niveau. Je maakt een ingangstoets om niveau te bepalen en daarna ga je een aantal keer per jaar trainen. Uiteraard zijn alle onderwerpen van de trainingen in overleg met jou. Daarnaast de mogelijkheid om diverse andere cursussen naar keuze te volgen.

Mogelijkheid om als Wegenwacht monteur op pad te gaan, dit is geen must. Na een aantal cursussen kun je ook als Wegenwacht monteur aan het werk. Je komt een diversiteit aan problemen tegen, hierbij werken we niet langs de snelweg. We worden opgeroepen tijdens werktijden maar ook daar buiten, in de avonden (ma t/m vrij) tot 23.00 uur. Op zaterdag en zondag niet. De bereikbaarheidsdiensten worden goed betaald en zijn verdeeld over onze Wegenwacht monteurs, hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen en beschikbaarheid.

Een fijne werkplek met leuke collega’s en korte lijnen. Een goed salaris incl. reiskostenvergoeding en naast vakantiedagen mogelijkheid tot ADV-opbouw. Een pensioenregeling bij PMT. We bieden een fulltime of parttime baan, wensen betreft uren zijn zeker bespreekbaar. Daarnaast bieden we je bij goed functioneren met veel plezier een vast contract.
 

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs voor meer informatie en een kijkje in de werkplaats. Je kunt jouw sollicitatie mailen naar info@autobedrijfjanssen.com of even bellen met Maikel of Ilse op 076-5962323.

Interesse in deze vacature?

Upload je cv/motivatie hier
Morgen Internet - Zorgeloos website