logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Technisch receptionist / service adviseur

Toe aan een nieuwe uitdaging? Autobedrijf Janssen in Rijsbergen is door de aanhoudende drukte op zoek naar uitbreiding van ons receptie team. Zodat we onze klant de allerhoogste service kunnen blijven bieden. Ben jij technisch onderlegd en de gastvrije en klantvriendelijke receptie topper die wij zoeken; solliciteer dan meteen op deze uitdagende functie! In onze universele werkplaats is geen dag hetzelfde, het hoge service level, de afwisseling en een gezellig en enthousiast team maakt dat wij bij Janssen elke dag met veel plezier naar ons werk gaan. Lees verder.


Wat ga je doen?

In deze functie ben je aanspreekpunt voor onze aftersales klanten. Je maakt de afspraken voor onze werkplaats en verhuur. Je beantwoort de eerste lijn inkomende telefoon. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van de werkplaats. Je maakt de werkorders en besteld onderdelen. Je kunt snel schakelen en vindt het een uitdaging de juiste onderdelen te regelen. Je ontvangt de klant, bespreekt de werkzaamheden en zorgt indien nodig voor vervangend vervoer. Je houdt de klant op de hoogte van de voortgang. Je maakt offertes en bespreekt altijd de kosten met de klant. Communicatie en transparantie zijn hierbij erg belangrijk.

Onze klant staat op nummer één en dat moet het uitgangspunt zijn in jouw dagelijks handelen. Je staat de klant te woord aan de balie, telefonisch en per mail. Je werkt in een digitale planning. Je werkt in een receptie team van 3 personen en hebt daarnaast nauw contact met de monteurs in de werkplaats. Je bent een echte teamplayer die denkt in oplossingen en kansen.
 

Samenvatting van je taken:

- Hoofdtaak: eerstelijns telefoon en klantcontact

- Adviseren en informeren van aftersales klanten

- Werkplaats afspraken maken

- Werkorders voorbereiden

- Onderdelen bestellen en voorraadbeheer klein materiaal

- Factureren

- Eindcontroles uitvoeren

- Af en toe halen/brengen van klanten, lease auto's etc.

Waarom werken bij Janssen?

- Omdat wij álles doen voor een tevreden klant. Onze klanttevredenheid staat op één en daar mag jij dan ook elke dag naar handelen.

- Geen dag is hetzelfde, door de afwisseling van klanten, auto's en opdrachten sta je elke dag weer voor nieuwe uitdagingen. 

- De ontwikkelingen in de autotechniek gaan hard en wij bieden je de mogelijkheid verder te ontwikkelen, op de manier die bij jou past, alles is mogelijk.

- Verzekerd zijn van een toekomst in het autovak? Dat willen wij ook! Ons bedrijf is hier klaar voor, dus wij zorgen hiervoor.

- We vinden het belangrijk dat onze mensen met plezier komen werken, daarom bieden we een flexibele werkweek.

- Werkplezier staat op nummer één, maar natuurlijk is de beloning ook belangrijk. Wie bieden een écht goed salaris en ruime secundaire arbeidsvoorwaarden.
 

Wat zoeken we?

- Het allerbelangrijkste: zonder onze klanten geen Autobedrijf Janssen. Onze klant staat op nummer 1 en dat moet ook jouw uitgangspunt zijn.

- Je kunt goed luisteren naar de klant en zijn wensen vertalen naar de werkplaats.

- Je wilt altijd de beste en eerlijke adviezen geven.

- Je wordt blij van werken met en voor mensen.

- Je hebt goede communicatieve vaardigheden, bent representatief en klantvriendelijk.

- Een technische achtergrond met vakinhoudelijke kennis.

- Je kunt denken in oplossingen in plaats van problemen.

- Je kunt goed prioriteiten stellen, bent flexibel en stressbestendig, en krijgt juist energie van de dagelijkse drukte.
 

Wat bieden we je?

- Een fijne werkplek met leuke collega's en korte lijnen

- Een veelzijde baan met veel afwisseling

- De vrijheid voor eigen inbreng in het bedrijf

- Verantwoordelijke baan

- De gelegenheid je te blijven ontwikkelen

- Ruim salaris (incl. reiskostenvergoeding)

- Naast vakantiedagen ook de mogelijkheid tot ADV opbouw

- Pensioenregeling bij PMT

- Fulltime functie met flexibele uren

- Bij goed functioneren een vast contract

- Leuke teamactiviteiten en uitjes

- Elke dag vers fruit
 

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs, we vertellen je graag meer. Je kunt jouw sollicitatie mailen naar info@autobedrijfjanssen.com of even bellen met Maikel of Ilse op 076-59692323.

Interesse in deze vacature?

Upload je cv/motivatie hier
Morgen Internet - Zorgeloos website