logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Wat ga je doen?

In deze functie zorg je er samen met collega monteurs voor dat alle klanten weer veilig op weg kunnen. Je wordt opgeleid tot autotechnicus/automonteur en ben je medeverantwoordelijk voor diverse reparaties, onderhoudswerkzaamheden en diagnoses aan auto’s van alle merken. Bij ons leer je écht sleutelen! Daarnaast zul je uiteindelijk worden opgeleid tot Wegenwacht monteur zodat je namens ons als partnerbedrijf bereikbaarheidsdiensten kunt draaien.

12_content_image_15843645911996607494

Je bent verantwoordelijk voor:

Het uitvoeren van alle voorkomende reparaties aan alle merken auto’s (maar bijv. ook bussen en campers) samen met een collega monteur
Het uitvoeren van onderhoudsbeurten en hierbij ook verslag/advies richting de chef werkplaats
Het stellen van diagnose aan zeer diverse storingen en problemen, onder begeleiding van een collega monteur
Een goede verslaglegging van de uitgevoerde taken en een goede registratie van de gewerkte uren per opdracht
Het op weg helpen van klanten met problemen onderweg als Wegenwacht monteur, wanneer je hiervoor opgeleid bent

Wat vragen wij?

Je bent een enthousiaste en leergierige autotechnicus/automonteur en je herkent je in ons motto: alles voor een tevreden klant. Je hebt een passie voor auto’s en volgt een BBL opleiding tot autotechnicus.

Met jouw enthousiasme versterk je ons team en samen zorgen we ervoor dat iedere auto de werkplaats weer in perfecte conditie verlaat.

Wat verwachten we van je?

Je volgt een BBL opleiding tot autotechnicus (of vergelijkbaar)
Je houd van aanpakken en bent leergierig
Je bent eerlijk en hebt verantwoordelijkheidsgevoel
Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift
Je hebt een proactieve instelling
Je bent flexibel en hebt géén 9 tot 5 mentaliteit

Wat mag je van ons verwachten?

Autobedrijf Janssen biedt je een veelzijdige baan waarin je écht kunt leren sleutelen. Geen dag is hetzelfde en door de diversiteit aan auto’s en merken leer je heel veel. We werken voor diverse leasemaatschappijen waardoor de werkplaats ook verzekerd is van doorgangen van de nieuwste auto’s.

Onze moderne werkplaats is up-to-date en voorzien van diverse diagnose apparatuur (o.a. Bosch KTS, Snap-on Modus ultra inclusief Scope en Autologic OEM) met daarbij toegang tot originele technische data via pass-thru: bijvoorbeeld elektrische schema’s en software updates.

We bieden je een leuke uitdaging met veel afwisseling en goede begeleiding. Eventueel een aanvullend praktijkgericht opleidingsplan op jouw niveau, zoals ook onze andere monteurs volgen.

We zijn partnerbedrijf van de ANWB wegenwacht en na het volgen van de juiste cursussen kun je ook als Wegenwacht monteur op pad.
Een fijne werkplek met leuke collega’s en korte lijnen. Een goed marktconform salaris, eventueel reiskostenvergoeding en een pensioenregeling bij PMT. We bieden een fulltime baan, 4 dagen werken en 1 dag naar school. Schooldagen worden eventueel doorbetaald, in overleg. Wensen betreft uren zijn zeker bespreekbaar. Daarnaast bieden we je na het behalen van je diploma en goed functioneren met veel plezier een vast contract.

We nodigen ook kandidaten met afstand tot de arbeidsmarkt van harte uit te solliciteren.

Interesse in deze vacature?

Upload je cv/motivatie hier