logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Iveco bedrijfswagen specialist

Bent u op zoek naar een goed alternatief voor uw Iveco dealer? Autobedrijf Janssen in Rijsbergen is een betrouwbaar en gespecialiseerd adres in omgeving Etten-Leur en Breda. Wij kennen uw Iveco van binnen en van buiten. We hebben de juiste ervaring, kennis, apparatuur en software voor alle reparaties en onderhoud aan uw Iveco.

Article Image 0
 
Alle voorkomende reparaties

U kunt natuurlijk overal terecht voor normaal onderhoud aan uw bedrijfswagen. Maar als het gaat om een wat grotere reparatie is het toch verstandig te kiezen voor een specialist.
Wij hebben 2 bedrijfswagenmonteurs in dienst welke gespecialiseerd zijn in IVECO. Daarnaast beschikken we over de juiste apparatuur en software van IVECO om zo op de juiste manier diagnose te kunnen stellen en reparaties te kunnen uitvoeren. Zo kunnen we hetzelfde als bij de dealer, maar tegen een iets aantrekkelijker uurtarief. En daarnaast bieden we 24 maanden garantie op reparaties en onderdelen.
We begrijpen dat u uw bus eigenlijk niet kunt missen, daarom doen we er alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Tijdens alle reparaties hebben we kosteloos een bestelbus voor u beschikbaar.
U vindt ons in Rijsbergen, is het voor u makkelijker als we de bus op komen halen? Laat het ons weten, dit kan in de regio Etten-Leur en Breda.

IVECO Daily

De IVECO Daily is de oplossing voor elk transport. Deze bedrijfswagen is er namelijk in vele maten en uitvoeringen, aan te passen aan het doel van uw transport.
De Daily is gebouwd vanuit het vrachtwagen DNA, dus ook met deze degelijkheid. Beschikbaar in een laadvolume van 7.3 m3 tot 19.6 m3.
De Daily is een bedrijfsbus welke opgebouwd is met een massief stalen ladderchassis. Dit zorgt voor een hoog laadvermogen en een standaard trekgewicht van 3500 kg.

ADAS systemen

De IVECO bedrijfsbussen zijn uitgerust met ADAS (Advanced Drive Assistance Systems). Dit zijn geautomatiseerde systemen welke ervoor zorgen dat u op weg kunt met extra veiligheid én comfort.
Bij de systemen voor extra veiligheid moet u denken aan systemen als Adaptive Cruise Control, Advanced Emergency Braking System, Queue Assist en Crosswind Assist. Deze zijn zo ingericht dat ze het risico op ongelukken verminderen en kunnen ondersteunen bij lastige en drukke situaties in het verkeer.
Deze ADAS systemen zorgen voor comfort en tegelijkertijd ook steeds meer complexiteit van de bedrijfswagens.

Aankoopbegeleiding

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen? Wij geven u graag een onafhankelijk advies over de mogelijkheden van een IVECO of andere merken.
We gaan graag voor u op zoek en leveren de transportoplossing voor uw bedrijf. Kom gerust eens langs bij ons in Rijsbergen voor een kop koffie en advies.

Heeft u vragen over uw IVECO? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs, wij vertellen u graag meer.

Vragen of interesse?

Andere diensten van ons

Autobedrijf Janssen heeft een geavanceerde werkplaats welke beschikt over de nieuwste technieken. Onze monteurs kunnen o.a. alle overige werkzaamheden voor u uitvoeren.

Morgen Internet - Zorgeloos website