logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Dodge RAM specialist

Bent u op zoek naar een professionele en vakkundige garage voor uw Dodge? Autobedrijf Janssen in Rijsbergen is een betrouwbaar adres voor uw Dodge in omgeving Breda, Zundert en Etten-Leur.

Article_images002
Article_images002
next.svg
back.svg

Een vertrouwde garage vinden voor uw pickup is lastig. Iedereen wil dat zijn auto in goede handen is en tenslotte hebben we het hier niet over zomaar een auto. Ons team van ervaren Dodge gespecialiseerde monteurs en beschikken over de passie, de juiste kennis, apparatuur en originele onderdelen, zodat we op dealerniveau kunnen werken. U kunt in onze werkplaats terecht voor alle onderhoud, reparaties en storingen aan uw Dodge. Tevens hebben wij scherpe uurtarieven voor het onderhoud van uw Dodge RAM en altijd gratis vervangend vervoer.

Bent u op zoek naar een ruige Dodge RAM? Wellicht hebben we iets leuks voor u op voorraad! Zo niet, dan gaan we graag voor u op zoek. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Liever wegrijden in een blinkende nieuwe Dodge? Dat kan! Als Dodge specialist kunnen wij elk model aan u leveren. Uiteraard kunt u bij aanschaf van een nieuwe auto of occasion uw oude auto bij ons inruilen.

Vragen of interesse?

Andere diensten van ons

Autobedrijf Janssen heeft een geavanceerde werkplaats welke beschikt over de nieuwste technieken. Onze monteurs kunnen o.a. alle overige werkzaamheden voor u uitvoeren.