logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Chiptuning

Autobedrijf Janssen in Rijsbergen is officieel DigiCar dealer. Wij leveren maatwerk in chiptuning en kunnen uw auto volledig optimaliseren naar wens. We bieden chiptuning aan op het hoogste niveau en uitsluitend op een veranwoorde wijze voor motor en aandrijflijn.

Een goed uitgevoerde chiptuning betekent softwarematig de meest optimale afstelling van de motor. Voor iedere auto wordt specifiek de fabriekssoftware herschreven en geoptimaliseerd. Per toerental en gaspedaalstand de best mogelijke afstelling, hierbij staat kwaliteit voorop en zoeken we altijd een goede balans met de meest verantwoorde wijze. Hiermee realiseren we o.a. meer souplesse door verbeterde prestaties op het gebied van vermogen, koppel en koppelverloop.

We bieden maatwerk met de grootste zorgvuldigheid, kwaliteit en uitgebreide werkzijze. We geven u graag een eerlijk en reëel advies over de mogelijkheden, hierbij staan de wensen en voorkeuren van u als bestuurder voorop.


Brandstof E5/Euro 98

Het uitvoeren van chiptuning zorgt ook voor een verbeterd en optimaal brandstofverbruik. De fabriekssoftware op de auto is namelijk standaard afgesteld zodat wereldwijd alle verschillende brandstof kwaliteiten gebruikt kunnen worden. In Nederland is de brandstof kwaliteit hoog ten opzichte van veel andere landen. Door de software te optimaliseren en specifiek af te stellen op een hogere kwaliteit brandstof raden we na een chiptuning dan ook aan om altijd de brandstof Euro 98 (ook wel E5 genoemd) te tanken. Hierna is het bij hetzelfde gebruik van de auto, het brandstofverbruik lager.


Levenslange software garantie

Op al onze software aanpassingen (zoals chiptuning) bieden wij levenslange software garantie. Mochten er dus problemen ontstaan, bijvoorbeeld na een software update, staan wij voor u klaar en lossen dit kosteloos voor u op. Deze garantie is persoonsgebonden en alleen van kracht bij ons, Autobedrijf Janssen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of kom gerust eens langs, we vertellen u graag meer.

TOON MERKEN & MODELLEN
Article Image 0
Article Image 1
Article Image 2


Werkplaatsafspraak plannen?

Andere werkplaatsservices van ons

Autobedrijf Janssen heeft een geavanceerde werkplaats welke beschikt over de nieuwste technieken. Onze monteurs kunnen o.a. alle overige werkzaamheden voor u uitvoeren.

Morgen Internet - Zorgeloos website