logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Chef werkplaats

Toe aan een nieuwe uitdaging? Autobedrijf Janssen in Rijsbergen zoekt een enthousiaste chef werkplaats. In onze universele werkplaats is geen dag hetzelfde, we hebben een grote diversiteit aan auto’s en opdrachten wat in goede banen moet worden geleid. Onze werkplaats is goed georganiseerd en we gaan altijd mee met de laatste ontwikkelingen in autotechniek, gereedschap en data. De klussen en afwisseling in de werkplaats en een gezellig en enthousiast team maakt dat wij bij Janssen elke dag met veel plezier naar ons werk gaan. Jij als chef werkplaats hebt straks een groot aandeel in dit werkplezier!
 

Wat ga je doen?

Als chef werkplaats stuur je 6 monteurs aan in onze universele auto werkplaats. Je bent verantwoordelijk voor het werkplezier van onze monteurs en de kwaliteit en service richting onze klanten. Je verzorgt de dagelijkse taakverdeling in het team en de werkplaatsplanning. Je begeleid en motiveert collega’s en bent een aanspreekpunt voor alle vragen van onze monteurs en serviceadviseurs. Je fungeert als sparringpartner tijdens bijvoorbeeld diagnose klussen van onze monteurs. Indien nodig sleutel je zelf ook mee in de werkplaats. Je bent de schakel tussen werkplaats, service adviseurs en bedrijfsleiding.

Content Image 159

Waarom werken bij Janssen?

- Geen dag is hetzelfde, je staat niet telkens opnieuw hetzelfde beurtje uit te voeren maar krijgt zoveel afwisseling als jij zelf wilt, het werkaanbod is breed en flexibel.

- Je hebt veel eigen inbreng in deze nieuwe functie. Samen met Maikel, de eigenaar van ons bedrijf, ga je deze functie vormgeven en ga je verder met het verbeteren van de structuur en organisatie van de werkplaats.

- De ontwikkelingen in de autotechniek gaan hard en bij ons krijg jij de mogelijkheid verder te ontwikkelen, op de manier die bij jou past, alles is mogelijk.

- Verzekerd zijn van een toekomst in het autovak? Dat willen wij ook! Ons bedrijf is hier klaar voor, dus wij zorgen hiervoor.

- We vinden het belangrijk dat onze mensen met plezier komen werken, daarom bieden we een werkweek en aantal uren die passen bij jouw privé situatie, bijna alles is mogelijk.

- Werkplezier staat op nummer één, maar natuurlijk is de beloning ook belangrijk. Wie bieden een écht goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 

Wat zoeken we?

-Zonder klanten geen Autobedrijf Janssen, onze klant staat op nummer 1 en dat moet ook jouw uitgangspunt zijn.

- Een achtergrond als ervaren automonteur of in elk geval met goede vakinhoudelijke kennis, die denkt in oplossingen in plaats van problemen. .

- Je bent een enthousiast persoon die zin heeft om samen met ons deze functie vorm te geven.

- Je kunt goed prioriteiten stellen, bent flexibel en stressbestendig, en krijgt juist energie van de dagelijkse drukte.

- Een gezellig persoon met hele goede communicatieve vaardigheden.
 

Wat mag je van ons verwachten?

Autobedrijf Janssen biedt je een veelzijdige baan met veel vrijheid en inbreng binnen de werkplaats. Deze functie als chef werkplaats is nieuw binnen ons bedrijf, samen met Maikel kun je hier zelf vorm aan geven. Onze klant staat op nummer 1 en de belangrijkste pijler binnen ons bedrijf is heldere communicatie, zowel intern als met onze klanten. Wij zijn altijd eerlijk, en door de informele cultuur en directe communicatie weten we van elkaar altijd waar we aan toe zijn.

Onze moderne en recent vernieuwde werkplaats is up-to-date en voorzien van diverse originele test- en diagnose apparatuur met beschikbaarheid van technische data via pass-thru. Onze werkplaats is ingericht voor werk aan elektrische en hybride voertuigen.

Een praktijkgericht opleidingsplan, maatwerk op jouw niveau zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. Uiteraard zijn alle trainingen in overleg en is heb jij zelf de keuze in welke trainingen jij wilt volgen.

Een fijne werkplek met leuke collega’s en korte lijnen, met veel ruimte voor eigen inbreng. Een goed salaris incl. reiskostenvergoeding en een pensioenregeling bij PMT. Vakantiedagen aangevuld met mogelijkheden tot opbouwen ADV-dagen. We bieden een fulltime of parttime baan, wensen betreft uren zijn zeker bespreekbaar. Daarnaast bieden we je bij goed functioneren met veel plezier een vast contract.
 

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs voor meer informatie en een kijkje in de werkplaats. Je kunt jouw sollicitatie mailen naar info@autobedrijfjanssen.com of even bellen met Maikel of Ilse op 076-59692323.

Interesse in deze vacature?

Upload je cv/motivatie hier
Morgen Internet - Zorgeloos website