logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Autopoetser (fulltime of parttime)

Autobedrijf Janssen in Rijsbergen is een universeel autobedrijf met 50 jaar ervaring. Met diensten zoals werkplaats, verkoop, verhuur, autopoetsen en Wegenwacht partnerbedrijf. Recent hebben we onze complete werkplaats vernieuwd. We hebben een team van 5 enthousiaste monteurs en zijn op zoek naar versterking.

man

Autopoetser (fulltime of parttime)

Heb jij een passie voor auto’s en wil jij hele dagen met je passie bezig zijn? Autobedrijf Janssen is op zoek naar een enthousiaste autopoetser met oog voor detail. Op onze poetsafdeling is geen dag hetzelfde door de grote diversiteit aan auto’s en opdrachten.

Wat ga je doen?

Als autopoetser zorg je er samen met een vaste collega voor dat elke auto die je binnen krijgt weer piekfijn de werkplaats verlaat. Je werkzaamheden bestaan uit: Het wassen en stofzuigen van auto’s, bussen en lichte bedrijfswagens van klanten
Het poetsen en polijsten van auto’s, bussen en lichte bedrijfswagens van klanten
Het diep reinigen van het interieur
Het showroom en/of aflevering klaar maken van verkoop auto’s en deze in nette staat houden tijdens voorraad periode
Stickers verwijderen van auto’s en bussen
Het bijhouden van het eigen wagenpark
Het zelfstandig registreren van de werkzaamheden op de werkorder

Wat vragen wij?

Je bent een ervaren autopoetser of een beginnend liefhebber, we leren je met veel plezier het vak. Je bent collegiaal, energiek en een klantvriendelijke collega.
Je hebt oog voor detail, kunt goed zelfstandig werken en bent gedreven om optimale kwaliteit te leveren. Jouw werk is immers het visitekaartje van jezelf en ons bedrijf.

Wat verwachten we van je?

Je hebt ervaring als autopoetser of je bent leergierig
Je bent in het bezit van rijbewijs B
Je houd van aanpakken en hebt verantwoordelijkheidsgevoel
Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
Je hebt een proactieve instelling
Je kunt en wilt graag zelfstandig werken
Je wilt graag nét een beetje extra doen voor de klant

Wat mag je van ons verwachten?

Autobedrijf Janssen biedt je een veelzijdige baan met veel vrijheid en inbreng binnen de autopoets afdeling. Een fijne werkplek met leuke collega’s en korte lijnen. Een goed marktconform salaris, mogelijkheid voor opbouw ADV-dagen en een pensioenregeling bij PMT. Aantal uren in overleg, bijna alles is mogelijk.

Nog wat meer informatie over de poets afdeling:

Geen dag is hetzelfde, er komt een grote diversiteit aan auto’s en opdrachten voorbij. We hebben een leuke voorraad met jonge occasions en daarnaast bieden we diverse poetspakketten aan voor onze klanten. We werken met Cartec poetsmiddelen en er is veel ruimte voor eigen inbreng of ideeën. Op dit moment werkt er één fulltime autopoetser en dit willen we uitbreiden. Maandag t/m vrijdag wordt er van 8.00 tot 17.00 uur gewerkt, uren zijn in overleg en bijna alles is mogelijk.Heb je interesse of wil je meer informatie of de werkplaats eens zien? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen je graag meer. Dit kan via e-mail naar info@autobedrijfjanssen.com, telefonisch kun je vragen naar Maikel of Ilse of komt gewoon eens langs.

Interesse in deze vacature?

Upload je cv/motivatie hier
Morgen Internet - Zorgeloos website