logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

1e autotechnicus en diagnosespecialist

Toe aan een nieuwe uitdaging? Kom eens langs bij Autobedrijf Janssen in Rijsbergen, wij zoeken enthousiaste monteurs die zich verder willen ontwikkelen. In onze universele werkplaats is geen dag hetzelfde, we bieden een grote diversiteit aan auto’s en opdrachten. Dat gecombineerd met een gezellig en enthousiast team maakt dat wij bij Janssen elke dag met veel plezier naar ons werk gaan.

Content Image 2

Wat ga je doen?


In deze functie voer je zelfstandig APK-keuringen en reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan auto’s van alle merken. Daarnaast doe je diverse diagnose klussen en op- of inbouwen van accessoires. Als je zou willen kun je worden opgeleid tot Wegenwacht monteur zodat je namens ons als partnerbedrijf pechhulpverleningen kunt verrichten voor klanten onderweg.

Waarom werken bij Janssen?

- Geen dag is hetzelfde, je staat niet telkens opnieuw hetzelfde beurtje uit te voeren maar krijgt zoveel afwisseling als jij zelf wil, het werkaanbod is breed en flexibel.

- Remote diagnostics is een leuke oplossing maar als échte diagnosetechnicus wil jij toch ook werken met de originele fabrikantendata via pass-thru?

- De ontwikkelingen in de autotechniek gaan hard en bij ons krijg jij de mogelijkheid verder te ontwikkelen, op de manier die bij jou past, alles is mogelijk.

- Verzekerd zijn van een toekomst in het autovak? Dat willen wij ook! Ons bedrijf is hier klaar voor, dus wij zorgen hiervoor.

- Wij bieden jou een werkweek en aantal uren die passen bij jouw privé situatie, bijna alles is mogelijk.

- Uitdaging is één, maar natuurlijk is de beloning ook belangrijk. Wie bieden een écht goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 

Wat mag je van ons verwachten?

Autobedrijf Janssen biedt je een veelzijdige baan met veel vrijheid en inbreng binnen de werkplaats. We bieden je een leuke uitdaging met veel afwisseling. Geen dag is hetzelfde door de diversiteit aan auto’s en merken. Onze werkplaats is ook verzekerd van doorgangen van de nieuwste auto’s.

Onze moderne en recent vernieuwde werkplaats is up-to-date en voorzien van diverse originele test- en diagnose apparatuur voor de VAG-groep, PSA groep, Renault/Dacia, Mercedes, Volvo, Ford en BMW/MINI. Met daarbij toegang tot technische data via pass-thru: bijvoorbeeld elektrische schema’s en software updates.

Daarnaast diverse universele uitleesapparatuur zoals o.a. de Bosch KTS, Autel Maxisys Ultra en Snap-On Modis Edge.

Een praktijkgericht opleidingsplan, maatwerk op jouw niveau. Je maakt een ingangstoets om niveau te bepalen en daarna ga je 4 keer per jaar trainen. Uiteraard zijn alle onderwerpen van de trainingen in overleg met jou. Daarnaast de mogelijkheid om diverse andere cursussen naar keuze te volgen.

Mogelijkheid om als Wegenwacht monteur op pad te gaan, dit is geen must. Na een aantal cursussen kun je ook als Wegenwacht monteur aan het werk. Je komt een diversiteit aan problemen tegen, hierbij werken we niet langs de snelweg. We worden opgeroepen tijdens werktijden maar ook daar buiten. In de avonden (ma t/m vrij) tot 23.00 uur en op zaterdag en zondag niet. De bereikbaarheidsdiensten worden goed betaald en zijn verdeeld over alle monteurs, hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen en beschikbaarheid.

Een fijne werkplek met leuke collega’s en korte lijnen. Een goed salaris, eventueel incl. reiskostenvergoeding en een pensioenregeling bij PMT. We bieden een fulltime of parttime baan, wensen betreft uren zijn zeker bespreekbaar. Daarnaast bieden we je bij goed functioneren met veel plezier een vast contract.
 

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs voor meer informatie en een kijkje in de werkplaats. Je kunt jouw sollicitatie mailen naar info@autobedrijfjanssen.com of even bellen met Maikel of Ilse op 076-59692323.

Interesse in deze vacature?

Upload je cv/motivatie hier
Morgen Internet - Zorgeloos website