logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

1e autotechnicus en APK-keurmeester

Autobedrijf Janssen in Rijsbergen is een universeel autobedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. Met diensten zoals werkplaats, verkoop, autopoetsen en Wegenwacht partnerbedrijf. Recent hebben we onze complete werkplaats vernieuwd. We hebben een team van 6 enthousiaste monteurs en zijn op zoek naar versterking.

man

1e autotechnicus en APK-keurmeester

In deze functie voer je zelfstandig APK-keuringen en reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan auto’s (en bussen) van alle merken. Daarnaast (indien gewenst) diverse diagnose klussen, software aanpassingen en op- of inbouwen van accessoires. Als je zou willen kun je worden opgeleid tot Wegenwacht monteur zodat je namens ons als partnerbedrijf pechhulpverleningen kunt verrichten voor klanten onderweg (dit is geen must).

Je bent verantwoordelijk voor:

Het zelfstandig uitvoeren van alle voorkomende reparaties aan alle merken auto’s (maar bijv. ook auto’s en bussen)
Het zelfstandig uitvoeren van onderhoudsbeurten en hierbij adviseren richting receptie of werkplaats manager
Het zelfstandig uitvoeren en afmelden van APK keuringen van lichte voertuigen
Het zelfstandig uitvoeren van diagnose werkzaamheden
Een goede verslaglegging van de uitgevoerde taken en registratie van de gewerkte uren per opdracht
Het op weg helpen van klanten met problemen onderweg als Wegenwacht monteur (geen must)

Wat vragen wij?

Je bent een enthousiaste autotechnicus/automonteur en bent collegiaal en behulpzaam. Je leert graag over nieuwe technieken en werkzaamheden. Je vind het belangrijk jezelf verder te ontwikkelen. Je kunt goed zelfstandig werken en werkt graag een in gezellig team.

Met jouw kennis, kunde en passie voor auto’s zorg je ervoor dat iedere auto waar je aan werkt de werkplaats weer in perfect conditie verlaat. Hierbij is nauwkeurigheid gewenst.

Wat verwachten we van je?

Je bent in het bezit van een diploma automonteur/autotechnicus (of vergelijkbaar)
Je bent in het bezit van APK 2 lichte voertuigen (of je hebt zin om deze te behalen)
Je houd van aanpakken en hebt verantwoordelijkheidsgevoel
Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift
Je hebt een proactieve instelling
Je vind het belangrijk dat de klant tevreden is en wordt hier zelf ook blij van
Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

Wat mag je van ons verwachten?

Autobedrijf Janssen biedt je een veelzijdige baan met veel vrijheid en inbreng binnen de werkplaats. We bieden je een leuke uitdaging met veel afwisseling. Geen dag is hetzelfde door de diversiteit aan auto’s en merken. Onze werkplaats is ook verzekerd van doorgangen van de nieuwste auto’s.

Onze moderne en recent vernieuwde werkplaats is up-to-date en voorzien van diverse originele test- en diagnose apparatuur voor de VAG-groep, PSA groep, Tesla en BMW/Mini. Met daarbij toegang tot technische data via pass-thru: bijvoorbeeld elektrische schema’s en software updates. We beschikken over diverse universele uitleesapparatuur zoals o.a. de Bosch KTS, Autologic en Snap-On Modus Ultra. Daarnaast zijn we DigiCar dealer en voeren we ook tuning en software aanpassingen uit. 

Als je zou willen kun je een praktijkgericht opleidingsplan volgen, maatwerk op jouw niveau. Je maakt een ingangstoets om niveau te bepalen en daarna ga je 4 keer per jaar trainen. Uiteraard zijn alle onderwerpen van de trainingen in overleg met jou. Daarnaast de mogelijkheid om diverse andere cursussen van jouw keuze te volgen.

Mogelijkheid om als Wegenwacht monteur op pad te gaan, dit is absoluut geen must. Na een aantal cursussen (REVI veilig werken langs de weg en EHBO) kun je ook als Wegenwacht monteur aan het werk. Je komt een diversiteit aan problemen tegen, hierbij werken we niet langs de snelweg. We worden opgeroepen tijdens werktijden maar ook daar buiten, avonden (ma t/m vrij), niet in het weekend. De bereikbaarheidsdiensten worden uiteraard goed betaald en zijn verdeeld over meerdere monteurs, hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen en beschikbaarheid.

Een fijne werkplek met leuke collega’s en korte lijnen. Een goed salaris, eventueel incl. reiskostenvergoeding, regelmatig een extraatje en een pensioenregeling bij PMT. We bieden een fulltime of parttime baan, jouw wensen betreft uren zijn zeker bespreekbaar. Daarnaast bieden we je bij goed functioneren met veel plezier een vast contract.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs voor meer informatie en een kijkje in de werkplaats. Je kunt jouw sollicitatie mailen naar info@autobedrijfjanssen.com of even bellen met Maikel of Ilse op 076-59692323.

Interesse in deze vacature?

Upload je cv/motivatie hier
Morgen Internet - Zorgeloos website