logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Wat ga je doen?

In deze functie voer je zelfstandig APK-keuringen, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden en diagnoses uit aan auto’s van alle merken. Daarnaast kun je, indien je dat leuk vind, worden opgeleid tot Wegenwacht monteur zodat je namens ons als partnerbedrijf pechhulpverleningen kunt draaien.

man

Je bent verantwoordelijk voor:

Het zelfstandig uitvoeren van alle voorkomende reparaties aan alle merken auto’s (maar bijv. ook bussen en campers)
Het zelfstandig uitvoeren van onderhoudsbeurten inclusief eindcontrole en hierbij ook advies richting de chef werkplaats
Het zelfstandig uitvoeren en afmelden van APK keuringen van alle lichte voertuigen
Het zelfstandig uitvoeren van diagnoses
Een goede verslaglegging van de uitgevoerde taken en een goede registratie van de gewerkte uren per opdracht
Het op weg helpen van klanten met problemen onderweg als Wegenwacht monteur (indien je zou willen)

Wat vragen wij?

Je bent een enthousiaste autotechnicus/automonteur en bent collegiaal en behulpzaam. Je leert graag over nieuwe auto’s, werkzaamheden en technieken en volgt ons opleidingsplan met veel plezier zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Je kunt goed zelfstandig werken.

Met jouw kennis, kunde en passie voor auto’s zorg je ervoor dat iedere auto waar je aan werkt de werkplaats weer in perfecte conditie verlaat.

Wat verwachten we van je?

Je bent in het bezit van een diploma automonteur/autotechnicus (of vergelijkbaar MBO)
Je bent in het bezit van je APK licht papieren (of bent bereid dit op korte termijn te halen)
Je houd van aanpakken en hebt verantwoordelijkheidsgevoel
Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift
Je hebt een proactieve instelling
Je stelt het belang van de klant altijd voorop en bent in staat om daarbij ook het bedrijfsbelang in het oog te houden
Je bent flexibel en hebt géén 9 tot 5 mentaliteit

Wat mag je van ons verwachten?

Autobedrijf Janssen biedt je een veelzijdige baan met veel vrijheid en inbreng binnen de werkplaats. We bieden je een leuke uitdaging met veel afwisseling. Geen dag is hetzelfde door de diversiteit aan auto’s en merken. Onze werkplaats is ook verzekerd van doorgangen van de nieuwste auto’s.

Onze moderne werkplaats is up-to-date en voorzien van diverse universele diagnose apparatuur (o.a. Bosch KTS, Snap-on Modus ultra inclusief Scope en Autologic OEM). Daarnaast beschikken we o.a. ook over Odis van de VAG-groep en service box van de PSA groep, originele test- en diagnose

apparatuur. Met daarbij toegang tot technische data via pass-thru: bijvoorbeeld elektrische schema’s en software updates.

Een praktijkgericht opleidingsplan, maatwerk op jouw niveau. Door middel van een instaptoets wordt jouw niveau bepaald en op basis hiervan wordt zorgvuldig een opleidingsplan uitgestippeld.

We zijn partnerbedrijf van de ANWB wegenwacht en na het volgen van de juiste cursussen kun je indien gewenst ook als Wegenwacht monteur op pad.

Een fijne werkplek met leuke collega’s en korte lijnen. Een goed marktconform salaris, eventueel reiskostenvergoeding en een pensioenregeling bij PMT. We bieden een fulltime of parttime baan, wensen betreft uren zijn zeker bespreekbaar. Daarnaast bieden we je bij goed functioneren met veel plezier een vast contract.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs voor meer informatie. Je kunt jouw sollicitatie mailen naar info@autobedrijfjanssen.com of even bellen met Maikel of Ilse op 076-5962323.

Download PDF

Interesse in deze vacature?

Upload je cv/motivatie hier